OM OSS

En varm sommardag grundades Wellbininsta då två systrar tröttnat på att navigera i djungeln av vitaminer och kosttillskott. Svårigheten med att värdera kvalitet, transparens i produktion och val av ingredienser samt personliga behov ledde tillslut fram till idén om Wellbinista. Vår filosofi grundas i att låta maten vara den främsta källan till näring, men att det kan vara bra att stötta med vissa kosttillskott såsom bland annat d-vitamin, omega-3 och probiotika under perioder.

Alla kvinnor förtjänar att känna sig bekväma och självsäkra, med skavanker och allt! Vi vill inspirera till att upplevelsen av hälsoprodukter såsom vitaminer och kosttillskott ska vara stärkande, kvalitativ och positiv. Välbefinnande är väldigt personligt, och man måste ta reda på vad som fungerar för en själv. Teamet på Wellbinista hjälper dig att utforska och skapa den bästa hälsostrategin för just dig.

Wellbinista väljer noggrant ut sortimentet, erbjuder hälsotest skapade av diplomerade hälsocoacher, slår varsamt in beställningen och skickar med inspiration & pepp för mesta möjliga hälsa.

Vi tror på vikten av att lyssna på sig själv och att se till så att man själv mår bra i livet. Det är ett ansvar vi har mot oss själva – alltid! Bra hälsa börjar inifrån och så gör även Wellbinista som skapar alltifrån kvalitet, styrka och välbefinnande. Vi är otroligt tacksamma för att vi har varandra då vi delar allt, den styrkan vill vi ge vidare till andra människor och hoppas att detta är starten på en rolig resa.

Teamet på Wellbinista vill göra skillnad och att alla kvinnor ska få leva ett friskt och lyckligt liv. Därför väljer vi att ge en del av vår årliga vinst till organisationer som driver att flera människor skall leva friskare. Vi berättar mer om detta inom kort. När du som kund handlar hos oss är du med och bidrar till den livsviktiga forskningen, och det är vi väldigt tacksamma för!

En massa kärlek,

Anna & Lina