LEVERANS & RETUR

LEVERANS

Vi skickar så snart det går efter att ordern mottagits och vanligtvis har du din försändelse inom 2-5 arbetsdagar. Paket som väger under 2 kg levereras som varubrev med PostNord. Det innebär att ditt paket levereras i din brevlåda om den är tillräckligt stor. I annat fall får du en sms-avi och hämtar ut ditt paket på närmsta utlämningsställe.

  • För dig som handlar för mer än 299 kronor är det fraktfritt, men annars är fraktkostnaden 49 kronor. 
  • Paketet ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar innan det returneras tillbaka till oss.Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket så att det ej går tillbaka i retur. Kostnaden för ett paket som automatiskt skickas tillbaka från ditt uthämtningsställe debiteras med 59 kr. 
  • Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. Om leverans inte kan ske inom avtalad tid kommer du att bli informerad utan onödigt dröjsmål om anledningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Varubrev har begränsad spårbarhet medan paket är möjliga att följa hela leveranskedjan.
  • Du kan följa din order här.
  • Vi levererar till hela Sverige (men inte utomlands än).

RETURER

Du har 14 dagar på dig att returnera en beställning efter att du fått den. Om 14 dagar har gått kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den.

  • Föremål måste returneras oöppnade /oanvända, med taggar, i originalförpackningen för full återbetalning.
  • Fraktkostnaden är 49 kr.
  • Du ansvarar för produkten tills dess att den är tillbaka hos oss.

Observera att vissa produkter som Wellbinista erbjuder inte berörs av returpolicyn och som är markerade under information om varje produkt. Om det skickas i gengäld kommer det att förstöras och kunden kommer att debiteras. Detta gäller även för produkter som inte har hämtats av kunden, eller om adressen inte är fullständig.

Skicka oss ett e-postmeddelande på hello@wellbinista.com och tack för att du inkluderar beställningsnummer, ditt namn och kontaktuppgifter, nummer och namn på produkten du vill returnera. Wellbinista bekräftar att returen accepteras innan produkterna returneras.

Förpacka returen väl och med lämpligt fyllnadsmaterial.  Skriv vår returadress på paketet: Wellbinista, Mölnavägen 5 18161 Lidingö. Vi rekommenderar att du använder PostNord vid ditt närmaste postombud / uthämtningsställe.

ÅTERBETALNING

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig att allt stämmer när vi fått varan i retur. Då behandlas din återbetalning och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

  • Fraktkostnaden återbetalas inte.
  • Försenade eller saknade återbetalningar - Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag och din bank, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras. Det går ofta lite behandlingstid innan en återbetalning publiceras. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, kontakta oss på hello@wellbinista.com.

BYTE

Wellbinista kan tyvärr inte administrera utbyte av köpta objekt. Om du vill ändra produkt, returnera din produkt enligt beskrivningen ovan och placera sedan en ny beställning i vår butik.

BETALNINGSALTERNATIV

Kortbetalningar

Vi hanterar säkra kortbetalningar i samarbete med Visa, Mastercard, America Express och Klarna. Klarna hanterar konsumentens kortuppgifter och uppfyller kraven för PCI- DSS. Vid kortköp förs du vidare från vår kassa till en säker miljö, utanför vår hemsida, där du utför köpet. Säljföretaget kommer inte att ta del av dina kortuppgifter, dessa skickas krypterat via Klarna direkt till din bank.

Försäkringen gäller även om säljföretaget hamnar i likvidation eller går i konkurs. Vid misstanke om otillbörligt kortköp stoppas betalningen av banken, därför är det viktigt att du följer instruktionerna noga och uppger korrekta uppgifter vid betalning. Vid misstanke om bedrägeri kontaktar vi kunden för ID-verifiering.

Faktura

Beställningar mot faktura skickas till den e-postadress du angivit i din order efter att du mottagit din vara. Omprövning sker via samarbetspartner Klarna som kräver att kund ska vara myndig, folkbokförd samt ha en fast inkomst.

PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser samt eventuell slutförsäljning. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella felaktiga priser före och efter att beställningen är behandlad. Vi arbetar för att våra foton skall vara så representativa som möjligt och överensstämma med verkligheten. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Alla varor som saluförs och presenteras i nätbutiken finns inne på lager (om inget annat anges). Lagerstatus uppdateras löpande, och vi reserverar oss för mindre avvikelser. Våra erbjudanden, realisationer, kampanjer samt rabatter gäller så långt lagret räcker om inget annat är angivet.

PRIS & SORTIMENTSFÖRÄNDRINGAR

Vi förbehåller oss rätten att justera priser innan en beställning är behandlad vid förändringar av skatter, valuta och/eller avgifter.

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort eller ändra varor i sortimentet innan ett köp har gått igenom. Om en slutförd beställning inte kan levereras informerar vi kunden om detta samt makulerar och återbetalar beställningen till kunden.

ALLMÄNT

Alla våra priser är inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar samt för eventuella prisfel. Vi äger rätten att makulera ordern/ justera pris före respektive efter det att ordern blivit behandlad om priset är felaktigt.

FRÅGOR & KOMMENTARER

Vi är tacksamma för ditt engagemang och gärna diskutera förbättringar! Observera att vi bara ersätter artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta det mot samma objekt, skicka oss ett e-postmeddelande på hello@wellbinista.com och vänta på vårt svar. Skicka sedan ditt föremål till Wellbinista Mölnavägen 5 18161 Lidingö.

KONTAKTA OSS

Organisations nummer: 559261-8234

Adress: Wellbinista Mölnavägen 5 18161 Lidingö.

Om du har några frågor, skicka gärna ett e-postmeddelande till hello@wellbinista.com. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!