VÅRA HÄLSOTEST GUIDAR DIG

Så roligt att du är intresserad av din hälsa! Låt oss hjälpa dig att skapa en hälsorutin, eller utveckla den du redan har! Våra hälsotest är utvecklade för att våra diplomerade rådgivare ska kunna ta reda på vilka vitaminer, mineraler eller kosttillskott du  behöver, för att på så vis ge dig en personligt anpassad produktrekommendation. 

Hälsotestet guidar dig till en passande rutin, baserat på dina behov och mål. Vi som svarar på ditt test och hjälper dig med din produktrekommendation är diplomerade kostrådgivare med stor passion för hälsa, träning och kost.

HÄLSOTESTET är kostnadsfritt och din rekommendation är klar omgående.  Testet tar ca 7 minuter att göra och rekommendationen omfattar fyra utvalda produkter. 

   Har du frågor du inte får svar på via testet får du gärna kontakta oss på hello@wellbinista.com eller chatten så kan vi diskutera ditt behov mer noggrant.

   Är du ute efter en specifik produkt men har svårt att hitta rätt? Det finns ett nischat beauty-test som ger dig en rekommendation på produkter som kompletterar din rutin för bättre resultat.

   • BEAUTY-TEST MED 20 FRÅGOR och tar knappt 5 minuter att  göra. Du får en rekommendation på två utvalda produkter som är grundläggande för din hälsorutin. Gör testet här.

   Välbefinnande och god hälsa är väldigt personligt och måste vara långsiktigt hållbart. Men kom ihåg, att små förändringar gör skillnad. Genom att äta varierat, inte för mycket och röra på dig skapar du en bra hälsa. Om du bara vill göra en liten förändring i din hälsorutin, börja då morgonen med att dricka ett glas vatten och skriv ned tre saker du är tacksam för.

   Hur just din hälsa påverkas beror såklart inte bara på dina matvanor utan också på andra vanor, till exempel hur ofta du motionerar. Vårt test ger naturligtvis en förenklad bild men vi hoppas att det ändå inspirerar till bättre hälsorutiner och ökat välbefinnande!

   Tänk gärna på att detta test inte skall användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Testen är utformade för att ge råd och inspiration till ditt välbefinnande, och ersätter inte konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är oerhört viktigt med en varierad kost och hälsosam livsstil. Mer råd och inspiration om kring hälsa, träning och kost finns här.