VÅRA HÄLSOTEST GUIDAR DIG

Så roligt att du är intresserad av din hälsa! Låt oss hjälpa dig att skapa en hälsorutin, eller utveckla den du redan har! Våra hälsotest är utvecklade för att våra diplomerade rådgivare ska kunna ta reda på vilka vitaminer, mineraler eller kosttillskott du  behöver, för att på så vis ge dig en personligt anpassad produktrekommendation. 

Hälsotestet guidar dig till en passande rutin, baserat på dina behov och mål. Vi som svarar på ditt test och hjälper dig med din produktrekommendation är diplomerade kostrådgivare med stor passion för hälsa, träning och kost.

HÄLSOTESTET är kostnadsfritt just nu (men värt 995kr) och din rekommendation får du via e-post inom 24 timmar.  Testet tar ca 5 minuter att göra så det är väl investerad tid. 

   Har du frågor du inte får svar på via testet får du gärna kontakta oss på hello@wellbinista.com eller chatten så kan vi diskutera ditt behov mer noggrant.

   Välbefinnande och god hälsa är väldigt personligt och måste vara långsiktigt hållbart. Men kom ihåg, att små förändringar gör skillnad. Genom att äta varierat, inte för mycket och röra på dig skapar du en bra hälsa. Om du bara vill göra en liten förändring i din hälsorutin, börja då morgonen med att dricka ett glas vatten och skriv ned tre saker du är tacksam för.

   Hur just din hälsa påverkas beror såklart inte bara på dina matvanor utan också på andra vanor, till exempel hur ofta du motionerar. Vårt test ger naturligtvis en förenklad bild men vi hoppas att det ändå inspirerar till bättre hälsorutiner och ökat välbefinnande!

   Tänk gärna på att detta test inte skall användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Testen är utformade för att ge råd och inspiration till ditt välbefinnande, och ersätter inte konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är oerhört viktigt med en varierad kost och hälsosam livsstil.