BEAUTY-TEST

Skapa förutsättningar för att stärka kvaliteten på ditt hår, hud eller naglar med ett noga utvalt sortiment av kosttillskott och vitaminer för kvinnor i flera varianter såsom kapslar och pulver. Är du ute efter någon specifik produkt men har svårt att hitta rätt? Detta beauty-test är skapat för att ge dig en personligt anpassad produktrekommendation.

  • För dig som är specifikt intresserad av att stärka kvaliteten på din hud, hår och naglar
  • Testet har cirka 15 frågor och tar ca 5 minuter att slutföra. 
  • Rekommendationen består av fyra produkter för dig som vill skapa en noggrann rutin.. 

PÅBÖRJA BEAUTY-TEST 

Vi som svarar på ditt test och hjälper dig med din produktrekommendation är diplomerade hälsocoacher med stor passion för hälsa, träning och kost. Har du frågor du inte får svar på via testet kan du självklart kontakta oss på hello@wellbinista.com eller chatten.

 

Tänk på att bra mat, en fysiskt aktiv vardag och sömn alltid lägger grunden för en hållbar hälsa. Det kan ta ett par veckor för kroppen att anpassa sig till nya produkter så introducera gärna en ny produkt i taget. På morgonen är kroppen lite extra mottaglig för näringsupptag, och vi vill gärna ta tillskott som stimulerar energiproduktion såsom de flesta vitaminer. På kvällen vill vi stödja kroppen till avslappning och återhämtning och då är det bra att ta till exempel magnesium. Tillskott och vitaminer ska naturligtvis inte skall ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. 

Self-care is the new healthcare.