GÖR DIGITALT HÄLSOTEST

Har du svårt att veta vilka hälsoprodukter du ska välja? Vi tröttnade på att inte veta vilka tillskott som passar oss bäst, och dessutom glömde vi ofta att ta dem. Våra digitala hälsotest är utvecklade för att kunna ta reda på vad du behöver, för att på så vis ge dig en personligt anpassad produktrekommendation.

Du har säkert en bra uppfattning om vad du vill ha baserat på dina tidigare erfarenheter, men tänk gärna på att dina behov utvecklas och förändras över tid. Detta kostnadsfria test är skapat för dig som vill skapa eller utveckla en noggrann hälsorutin för att boosta din hälsa. 

  • Med hjälp av en kostnadsfri hälsoanalys (värde 995 sek) ger hälsocoacher dig en personlig rekommendation av produkter som kan stötta din hälsa. Allt sker online vilket är effektivt och smidigt.
  • Testet har cirka 25 frågor och tar ca 5 minuter att slutföra. 
  • Rekommendationen kommer via e-post inom 24 timmar.

Ta testet här. Kosttillskott och vitaminer skall naturligtvis inte ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. Underskatta inte de små sakerna, såsom att se till så att du har något gott att äta till frukost, lägga ifrån sig telefonen en stund för att vara riktigt närvarande i ett samtal eller ta en promenad i skogen med någon du tycker om. Lycka till och hör gärna av dig till oss om du har några frågor och/eller kommentarer.